tisdag 1 september 2009

En Dag Med Match...

Igår var det match med b-laget. Bräkne-Hoby stod för motståndet, botten mot toppen. Vi tog ledningen efter ca 5min och allt såg hur bra som helst ut. Vi radar upp chanser men slarvar i avsluten och det står 0-1 i halvlek. I andra halvlek har vi säkert 15-20 riktigt bra lägen utan att kunna göra mål och det dröjde ända till ca 75min då jag slår en hörna och Lukas nickar in den. Efter detta har vi chans på chans men bollen vill inte in. Deras målvakt gör ett jätte bra jobb och är matchens lirare, men tillslut får han kapitulera en gång till och slutresultatet skrivs till 0-3. Det satt hårt inne men det är 3 poäng som räknas och nu drog vi ifrån i toppen med tre matcher kvar.. Ska det bli vi, Listerby eller Belganet-Hallabro som står som slutsegrare.