lördag 18 juli 2009

En Dag Med No Tjafs...

Förra helgen kom No Tjafs till Strand Hotel i Borgholm och du brukar vi som vanligt hänga där. Grymt band, ingen skönsång, men förbannat roliga. Mamma, Pappa och några kompisar till dem hade hyrt rum precis bredvid Strand så det var kanon. Där festade vi och spelade en och en annan beerpong under pauserna.

Beerpong går till att man är två lag och vardera lag har 10 ölglas som man fyller upp till lagom mängd och alkoholhaltig dryck. Man har även två pingisbollar som man ska försöka pricka motståndar lagets glas med. När man satt en så får de andra laget dricka upp det glaset och när ett lag har blivit av med alla sina glas så har man förlorat och då får man dricka upp resterande glas från det vinnande laget. Fille & Sebbe var sämst på detta och vann inte en match så det blev en hel del drickande för dem. Sedan dess har de hyrt i Paolo Roberto varje fre & lör för att de ska komma i form tills nästa match.

Pappa & Fille på Strand

No Tjafs

Fille och Sebbe under en match i beerpong

Såhär glada blev Annelie, Kristina & Jag när vi vann över Fille & Sebbe


Fille signalerar för vinst fast han förlorade varje runda.

Mamma & Pappa

Sebbe & Fille

Sebbe & Fille fixar frillan på Annelie

Fille påväg hem

En kanon helg som vanligt.

/MrJim

1 kommentar:

Anonym sa...

Goa bilder =)

Se till att skaffa skills som denna killen så kommer ni att regera i Beerpong på Öland. http://www.break.com/index/guy-rules-at-everything.html

// Henrik