tisdag 27 oktober 2009

En Dag Med Sponsorer...

För er som inte har hittat till min hemsida vill jag passa på att presentera mina sponsorer. (texten är skriven av mina sponsorer)

-Algapan

Algapan gör kläder som är etiskt korrekt tillverkade och ekologiskt framställda.

Vi är övertygade om att det går att förändra en industri färgat av stora orättvisor och maskerade humanitära skandaler.

Ibland går vi med i särskilda projekt för att stödja projekt som sticker ut.

Jim sticker ut och därför hjälper vi honom och hans mål att samla in 50.000Sek genom att göra en special edition t-shirt där vi skänker en stor del av vinsten till Barncancerfonden.

Algapan är realister och vi tror inte på ögonblicklig förändring i ett globalt perspektiv, men små steg av stora människor som du själv.

Bry dig om vad du köper, tänk på vart du slänger soporna
och älska dina medmänniskor, oavsett ras och kultur!

Live, Love, Surf

Algapan

-Dialect

Tänk dig känslan av att allt fungerar.

Du ska kunna jobba. Och det ska vara enkelt. Därför ser vi till att tekniken fungerar. Att du kan göra det du ska. För produkter är egentligen helt ointressanta. Det viktiga är ju vad de levererar. Eller hur?

Dialect är en franchisekedja som omsätter en dryg miljard kronor per år. Vi har totalt 700 anställda i butiker och på kontor och serviceställen i hela Sverige. Så vi är många som kan förklara, förbättra och få din kommunikation att flyta. Välkommen in till någon av våra butiker. Och passa på att berätta för oss vad som inte fungerar på din arbetsplats. Det är sånt vi gillar att höra!

Dialect förenklar ditt arbetsliv.

-Life on a Board

Life on a board jobbar för att pusha Longboard scenen framåt. Att även kunna bidra till välgörenhet under arbetets gång är något vi alltid brunnit för. Produkter som håller måttet och hjälper dig att utvecklas hittar du på www.lifeonaboard.se

-Gococo

GoCoCo ett ungt företag som startades i början av 2009 av Annie och Linnea Wennergren men som snabbt har lyckats få mycket PR i media. I GoCoCos strumpor använder de sig av materialet Cocona® eftersom detta material erbjuder många positiva egenskaper för användaren utan några som helst kemiska tillsatser.

Cocona® är ett nytt material på marknad som uppfyller alla våra krav och erbjuder helt nya funktioner än andra material på marknaden. Cocona® tillverkas av aktiverat kol från kokosnöt skal som därefter fusioneras in i den textila fibern genom en av Cocona® patenterad metod. Kokosnöt skalet är en restprodukter från livsmedelsindustrin. Aktivt kol är sedan urminnes tider känt för att absorbera gifter och odörer och det används idag även inom filterindustrin. Vid flera tester som Cocona® och oberoende testföretag genomfört så har aktiverat kol från kokosnöt skalet visat sig ge det bästa resultat vad det gäller snabb torktid, odörkontroll och UVP skydd. Coconas egenskaper är beständiga och går ej att tvätta ur och håller hela plaggets livstid.

-Hälsokostgrossisten

Hälsokostgrossisten.se - Hälsoprodukter på nätet !
Noga utvalda kvalitetsprodukter till nätets bästa priser.

-Fuel-Fire Skateboards

Fuel-Fire Skateboards
High octane skateboarding,
Skateboards, Longboards, Equipment, Service.
Skånes Hi-performance skateboardshop med märken som:
Insect, Earthwing, Sector9, Tracker, Destructo, Tensor, Abec11, Bones, Better, Randal och mycket mer!
Vi skickar över hela Norden!

-Stoked Skateboards

Stoked skateboards är ett grymt bra longboardföretag från USA som har ett gigantiskt utbud av brädor, hjul, truckar mm till väldigt bra priser.

/MrJim


Inga kommentarer: