torsdag 4 mars 2010

En Dag Med CC Bloom´s...

Detta är vårat grymma hotell som vi kommer att bo på under tiden vi är i Phuket. Vi kommer att bo där från den 10-12 mars, 18-23 mars och 29-1 april, så sammanlagt 10 nätter. De låter oss och även Fille bo där helt gratis och det är vi jätte tacksamma för.

CC Bloom´s hotell i Phuket, vi skapar samma känsla av att åka iväg till ditt egna personliga paradis, där du kan lämna alla dina bekymmer bakom dig och bara ta det lungt. I kontrast till New York´s utvecklade ö Coney Island är vårat hotell placerat i ett avskilt och lugnt område nära Kata och Karons stränder, bara 20 minuter söder om Patong, Phuket. Phuket är den bästa platsen i Thailand för semester och det är känt för sina fina stränder, bra uteliv, shopping, dykning, elefant ridning och underbar mat. Vi finns här på Katas berg och tittar ut över Katas strand och Andamans hav, utsikten från varje rum är som ett foto. Du kommer att uppskatta detta medan du håller din kära i handen och kollar på solnedgången utöver havet och poolen från din balkong.














Fint va?

/MrJim


2 kommentarer:

Mamma sa...

Ojaa, varför bestämde jag mej för skidresa???? Vill va med er, NU!

Nettan sa...

Jag var tre v. i Kata för två år sedan... Blir ni sugna på annan mat än Thai får ni inte missa Two Cheefs som ligger utmed vägen som går paralellt med stranden från Kata noi in mot Kata centrum. FANTASTISK god mat!

Ha de underbart
hälsningar Nettan fd Eringsbodabo