onsdag 11 augusti 2010

En Dag Med Dag 3...


Idag hade vi lite sovmorgon och klockan ringde först vid 7.30. Anledningen till detta var att frukosten serverades först kl 8 och vilken frukost det var. Det bästa var de nybakade frallorna.

Efter det lämnade vi Södviks Gästgivaregård och satte kurs mot Hornsjöns pensionat & restaurang där vi blev bjudna på räkmacka och blåbärsmuffins. Ägarnas dotter hade precis beställt sin första bräda och det tycker vi om. Tjejer på bräda är mycket coolare och framförallt snyggare (minst dubbelt) än alla andra tjejer.


Efter räkmackan hade vi ca 5 timmar kvar att åka och helvete vilka jobbiga timmar det var. Jag har troligen fått en överansträgning i knät så jag måste sparka mongo (fel fot), men även då gör det ont men inte alls som när jag sparkar med rätt fot. Så hädanefter blir det inteinflammatoriska (stavas det så?) tabletter morgon och kväll. Som tur är så har vi gjort de jobbigaste och längsta sträckorna så det är nog lugnt. Timmy är också lite sliten, men sånt är livet på brädan.


Timmy Turner?

Inte ofta man ser, synd att det hade blivit en omväg på 4km för annars hade det nog blivit en och en annan GB sandwish och kanske en piggelin



Långe Jan


Huuuuuur många bultar innehåller Ölandsbron?

Efter vad som kändes som en hel evighet kom vi fram till vårat boende för natten, Bödagårdens camping. Där fick vi en liten, men mysig stuga. Som ni kanske vet så har Böda en sjuhelvetes fin strand, finast på Öland så besöker ni Öland så glöm inte att besöka Böda.





Vi droppade våra saker och begav oss till Kaffestugan i Böda där vi blev bjudna på en grym räkmacka med hembakat bröd.

1 kommentar:

ML sa...

Hej!Vad duktiga ni är mina barnbarn Kram mormor