tisdag 10 augusti 2010

En Dag Med Dag 2...

Medan jag satt och bloggade sent igår kväll så sov Timmy för längesedan, båda märkbart slitna efter ca 7 mils åkande.

Imorse ringde kl 06.00 och då ville man bara stänga av den och sova minst 3 timmar till, men det var bara att palla sig upp ur sängen ochca 45min senare var vi påväg.

Idag hade vi våran längsta sträcka att åka på hela resan, ca 10mil och det tog oss runt 9 timmar så det var en lång dag.



Brandstation som säljer potatis

Välkommen till San Siro

Inuti en väderkvarn



Timmys snygga bränna

Efter att vi åkt en hel sida på kartan och lite på baksidan så var vi äntligen framme i Sörvik och vårat boende för natten, Södviks Gästgivaregård. Vi fick ett mysigt litet rum med världens skönaste sängar. Vi får till och med frukost imorgonbitti och de lånade ut cyklar till oss så vi kunde cykla ner till ICA och köpa lite kvällsmat.


Mitt över vägen ligger Södviks Bageri & Pizzeria och de bjöd oss på grymt god hemlagad paj med bröd och sallad. De bjuder oss även på lunch när vi är påväg neråt om två dagar, men då blir det Pizza med ingredienser från Öland. Så frågan är om vi ska ta en älgskav, lamm, struts eller fårost med soltorkade tomater? Just nu lutar det åt älgskav och struts. Uffe som är ägare har hajpat sina pizzor till max så på tors är det upp till bevis :)

1 kommentar:

pappa sa...

Testa lite häftiga prylar på Mellböda gård tex. Poweriser kolla deras hemsida aktiviteter.