fredag 13 augusti 2010

En Dag Med Dag 4...

Dagen började rätt sent och vi var inte iväg förrän kl 12. Efter bara några km så stannade vi till på Mellböda gård där de bjöd oss på en riktigt god frukost.

När vi var nöjda så åkte vi vidare några timmar till Sörvik där Sörviks bageri & pizza återigen bjöd på mat. Denna gången i form av älg och strutspizza. Det är inte var dag man äter det.


Jag hade redan rätt ont i knät och det blev inte bättre. Det gjorde så ont att jag stannade och grät i ca 10min och då var det väldigt nära att jag gav upp. Jag ringde läkaren i Borgholm och fick en tid senare på kvällen. Då hade vi några mil kvar och de milen gick väldigt sakta och det gjorde riktigt ont.

När vi väl kom till Köpingsvik så blev vi bjudna på mat av Klinta bykrog (en fet hemlagad 200grammare med klyftpotatis) och det var jäkligt skönt att få vila knät ett tag.


Efter vi ätit så åkte vi in till Borgholm för att träffa en läkare. Han trodde det var ledbandet som hade blivit uttöjt och han tyckte att vi skulle avbryta, men förstod mig också att jag inte ville så han skrev ut något liknande voltaren som jag ska ta tre gånger om dagen och ett knäskydd.
Han sa att så fort jag kommer hem så skulle jag ta kontakt med en specialistläkare och kolla upp det igen.


Detta blev en riktigt lång dag och vi var inte framme vid vårat boende Ekerums camping & stugor där vi fick en helt nybyggd stuga. Det ligger ett Café på campingen och de hade varit så snälla och gjort en sallad till oss när vi kom.


Detta var den hittills jobbigaste dagen med tanke på att jag har så himla ont och jag är så jävla rädd att jag inte ska kunna fullfölja min resa. Jag funderar faktiskt på att köpa ett par gångstavar som jag kan ha när knät gör för ont.

/MrJim

Inga kommentarer: