onsdag 18 augusti 2010

En Dag Med Dag 9...

Idag gick vi upp runt 8 tiden och käkade en god frukost på Pensionat Lövängen.

När vi var mätta så tog vi våra brädor och åkte iväg. Idag var vägen bland det sämsta vi haft änsålänge och det var inte mycket som var kul denna dag förutom en grej.



Första dagen på Gotland så låg det hästskit över halva cykelbanan. Precis när jag ska köra förbi skiten så kommer Timmy och trycker ut mig. Som tur är så har jag stänkskydd på min bräda så skiten satte sig bara under och inte på mig.

Och idag hände det som jag sålänge hade väntat på. Jag åker en bit framför Timmy och helt plötsligt börjar Timmy att skrika. Jag frågar vad som hänt och då säger han att han precis kört igenom en färskt skit av något slag. Timmy har inga stänkskydd på sin bräda så istället har han skit på brädan, strumporna, benet osv och han luktar så jävla illa. Synden straffar sig själv





Efter några timmar så kommer vi fram till Gothem Stugby & Café där vi ska spendera natten. Det är bara vi där och cafét är stängt så frågan är om stugorna egentligen också är stängda, men att de var snälla och lät oss bo där ändå.

Inga kommentarer: