måndag 20 oktober 2008

En Dag Med Stockholmsderby...

Efter ett 12timmarspass på jobbet, så var det dags för Stockholmsderby, där Hammarby och Djurgården bjöd upp till dans. Där Hammarby såg ut som top 10 i "So you think you can dance" och Djurgården mer såg ut som Peppe Eng i Lets Dance. Hursomhelst när det vankas derby så är det standard att träffa grabbarna från laget för att ta en bärs på "Rosa" och tjoha, skrika, stöna , pusta och komma med kommentaren att det där hade jag gjort så mycket bättre själv. Ni vet ju hur det är, bäst på plan är han som inte spelar.

På onsdag vankas det ny match, men denna gång i Fifa 09 och då blir det att åka av. Det har redan börjats betta och vill man vinna pengar så gör man rätt i att satsa på Alex mer skänd som "Broschaan" killen som alltid ligger minst 1 m offside när bollen slås. På en själv är oddset låga 1,02 efter att ryktet spridit sig att jag vann en turnering i NHL 02, och det på ett mycket övertygande sätt.

Men allt kan hända och på onsdag vet vi vem som får bära de åtrovärda "inho" i slutet av namnet. Att få bli kallad Jiminho skulle inte sitta helt fel.

Visst är det härligt när vuxna män gör saker tillsammans.

/MrJim

Inga kommentarer: