tisdag 13 april 2010

En Dag Med Km...

Det blev 1150km tillslut i Thailand. Det var väl inte riktigt vad vi hade tänkt när vi började (hade räknat runt 1500-2000km), men med mina skador (sträckte ryggen i Sing Buri och fick värmeutslag så jag inte kunde åka på 1,5 månader) plus att läget är som det är i södra Thailand så får det tyvärr bli såhär ( UD avråder och då gäller inte våra försäkringar).

Just nu är vi i Ao Nang och åker vidare till Penang i morgonbitti för att börja åka igen i övermorgon. Maria har bestämt sig för att köpa en cykel, anledningen till detta är att hon har haft problem med sina fötter så gott som hela resan så nu lägger hon inlinesen på hyllan. Ett bra val tycker jag, för det är inte värt att förstöra sina fötter bara för att man känner sig tvingad att åka inlines. Vi blev kontaktade av en kille som heter Sam och han erbjöd oss att bo hos han och han är cyklist så han kommer att hjälpa oss att hitta en bra cykel som inte är allt för dyr.

Vi har ca 1000km att åka från Penang ner till Singapore, eller till Johore som ligger bara några minuter från Singapore fast i Malaysia, för längre än dit få vi inte åka.

/MrJim

3 kommentarer:

Mamma sa...

Bra val Maria gör. Lycka till!

Hannes sa...

Tja! Såg att ni kommer till Penang imorgon, vi är där iövermorgon och efter några dagar där tar vi oss Cameron Highlands där vi stannar någon dag och sedan till Perhentian.

Vet inte om det krossar eran rutt ngnstans men säg gärna var så kanske man kunde tima in det lite!

Kramar Hannes & Marie

Hannes sa...

Tja!

Vi åker tidigt imorgon med buss från KL till Penang. Vi kommer hålla till på den norra delen för sol & bad. Ja, vi kommer ta oss till ön Perhentian men vi kommer att vara där innan ni är där. Om 10-12 dagar beräknas vi vara på Koh Pha Ngan.

Men skriv vart ni är på Penang samt vilket hotell så kan jag ju söka på internet o se ifall där vi nu ska vara ligger nära.

Kramar