onsdag 21 april 2010

En Dag Med Penang...

Efter några kanondagar i Ao Nang tog vi en minibuss till Penang för att träffa Sam och Summer, som bjöd in oss att bo med dem efter att de läst om oss i tidningen. Vi bodde i deras restuarang och de hade en jättesöt kattunge som sprang runt och lekte hela dagarna.

Vi hittade på allt möjligt när vi var i Penang, men huvudmålet var att hitta en cykel till Maria och det gjorde vi andra dagen. Då var det meningen att vi skulle börja åka dagen efter, men så kom min kusin Hannes och hans flickvän Marie så vi valde att stanna en dag till för att träffa dem och åka dagen efter. Så blev det inte för jag blev sjuk så vi stannade i ytterliggare några dagar innan vi kunde åka, det gjorde inte så mycket för vi hade det hur bra som helst. Vi spenderade dagarna med leta cykel, kolla på sevärdheter, intervju med en kinesisk tidning och äta gott. Vi provade den lokala desserten chendul som är en slushie med grön kokosmjölk och något som liknar spaghetti och det var sådär, men man måste ju prova. På kvällarna var vi på bio, lagade mat på stranden, lärde Sam och Summer att åka bräda och inlines, inlines var svårast för båda.

Vi hade sex riktigt bra dagar som egentligen bara skulle blivit två, men så är det ibland, man kan inte planera allt och det är skönt att vi har så många dagar så även om man blir sjuk så behöver man inte känna sig så stressad.



Chendul


Jocke, Hannes, Marie & Maria

Såhär skiter de som bygger sina hus ovanpå vattnet och så äter fiskarna det och i sin tur så äter de fiskarna, mumma.

Hela gänget dricker te

Sam gör te som är 1800 år gammalt

Laga mat på stranden

Jag, Marie, Hannes, Jocke, Maria, Sam & Summer

How you doing

Bild till tidningen

Sam

Sam & Summer

Summer



Jim the teamaster


Utsikten från Sams lägenhet

SnakeTemplet

Ananas


/MrJim

Inga kommentarer: